Levering en verzendkosten

Levering & Verzendkosten

Leveringskeuze

U kan zelf bij de bestelling aangeven waar je de bestelling wil laten bezorgen en met welke vervoerder. Met de keuze van Kiala zal er een afhaalpunt zo dicht mogelijk bij uw adres worden gezocht en aan u doorgegeven. Een overzicht van de locaties in uw buurt kan u alvast terugvinden op de Kiala-website voor Nederland en België/Luxemburg.
Via PostNL zal aan de deur worden geleverd.

Leveringen binnen Nederland en België

Nederland
Kiala: 3,95 euro
PostNL (met Track & Trace): 6,95 euro

België
Kiala: 3,95 euro
PostNL: 6,95 euro (excl. Track & Trace) / 10,95 euro (incl. Track & Track) ; voor bestellingen < 2 kg. Vanaf 2 kg wordt er een meerkost aangerekend.

Leveringen buiten Nederland en België

Kiala: Enkel levering mogelijk aan Luxemburg, Frankrijk en Spanje

PostNL: Levering wereldwijd

Er zal per e-mail contact met u worden opgenomen om de extra verzendkosten door te geven. We zullen er altijd zorg voor dragen om de beste optie aan te bieden, afhankelijk van de pakjesdienst (zie onder). Als u niet akkoord gaat met de eventuele extra verzendkosten, kan de bestelling gewoon geannuleerd of aangepast worden. Het kan zijn dat we naar bepaalde gebieden of regio’s niet kunnen leveren. We zullen je hiervan er e-mail op de hoogte brengen, mocht dit het geval zijn.

Leveringsduur

Binnen Nederland en België zal de levering normaal binnen 2-3 werkdagen bij het door u opgegeven adres geleverd moeten worden (uitgezonderd weekends en feestdagen). Als de bestelling niet binnen bovengenoemde termijn bezorgd werd, neem dan a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we samen tot een constructieve oplossing kunnen komen.

Pakjesdienst

Wij maken gebruik van twee transporteurs, Kiala en PostNL, om de bestellingen binnen de kortst mogelijke tijd bij het op uw opgegeven adres te leveren.

Voor retouren, beschadigingen en verkeerde bestellingen, kijk dan bij onze Algemene Voorwaarden.

Heb je een vraag over het verzenden van je bestelling of de kosten hiervan? Neem gerust contact met ons op.