Nieuws


Hunter Wargames – Promo – December 2015

Bij een besteding van minimaal 50 euro zal de verzending via Kiala gratis zijn binnen Nederland en Belgie. Deze aanbieding geldt tot 31 december 2015. Pak nu je kans en profiteer!


Hunter Wargames – UPDATE – Oktober 2015

voorraad

De eerste voorraad is aangekomen en klaar om de slagvelden te bestormen, Victrix Napoleontische figuren van vele landen zijn nu verkrijgbaar in de webshop. De webshop is functioneel en laat de actuele voorraad en prijzen zien, voor de producten waar nog geen prijs is vermeld zal deze maand nog de voorraad worden aangeschaft en zal daarna ook beschikbaar zijn voor verkoop.


Hunter Wargames – Nieuws – Oktober 2015

logo victrix

Per 1 Oktober 2015 is Hunter Wargames de Exclusive Distributor voor Victrix in België en Nederland. Met gepaste trots zullen in Oktober de eerste voorraden besteld worden van dit mooie merk. De miniaturen van Victrix staan bekend om hun detail en worden veel gebruikt binnen wargaming. Naast wargaming is het ook zeer geschikt voor diorama’s en andere modelbouw mogelijkheden. De productrange bestaat voornamelijk uit miniaturen voor de Napoleontische tijd en de Oudheid.


Hunter Wargames – Nieuws – September 2015

Het is wellicht te zien op de website. Deze is in aanbouw! De maanden September en Oktober zullen worden gebruikt voor het volledig opzetten van de webshop. Vanaf November is het de bedoeling om vele spelvormen en miniaturen te kunnen aanbieden. Er zal gericht een voorraad worden aangeschaft, in deze voorraad zal worden geïnvesteerd in de toekomst om korte levertijden te kunnen garanderen.


Hunter Wargames – Nieuws – Augustus 2015 

Hunter Wargames is opgericht! Het is officieel, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is afgerond, er is echter geen tijd om stil te blijven staan bij dit feit. Hunter Wargames zal zich met een webshop richten op de verkoop van Tabletop Miniature Wargaming artikelen. Ook beurzen zullen worden bezocht in de toekomst, ook zijn er plannen om tijdens nagespeelde veldslagen de miniaturen te gaan verkopen.